Ben je van plan meerdere dagen in Maassluis door te brengen? Dan komt een goede uitvalsbasis goed van pas! Met het prachtig gelegen Hotel Maassluis, op de kop van de buitenhaven met uitzicht op de Waterweg en diverse, sfeervolle Bed & Breakfasts zijn er vele opties in Maassluis. Ook is het mogelijk om met de camper of boot te overnachten op de camperplaatsen en in de passantenhaven. 

Waar slaap jij het liefst? - In Maassluis kom je heerlijk tot rust en kan je genieten van de natuur, gezellige horeca, mooie vaartochten, rijke geschiedenis en onbezorgd winkelen. Zo’n heerlijke dag sluit je perfect af of begin je goed in een van de Maassluise slaapplaatsen!

Bijzonder overnachten in Maassluis

Zeesleper Elbe

De Elbe is een aantal keren per jaar beschikbaar als Bed & Breakfast accommodatie. Een betaalbaar maar exclusief verblijf aan boord van een reusachtige zeesleper, waar maak je dat mee? Je wordt ontvangen met koffie en thee in de rooksalon, kunt aan boord of in het centrum van Maassluis dineren om aan het einde van de avond een avontuurlijke slaapplaats op te zoeken die alle zeeën van de wereld heeft gezien. In de ochtend krijg je een eersteklas ontbijt geserveerd. 

Meer informatie

Monument en bed Gemeenlandhuis

Treed in de voetsporen van de sluiswachter en maak van zijn voormalige huis jouw tijdelijk onderkomen. In deze bijzondere woning kijk je uit over het water van de enige sleepboothaven ter wereld. De woning maakt deel uit van het imposante Gemeenlandshuis, dat gebouwd werd in de 17de eeuw. Het statige pand in renaissancestijl heeft een interieur om bij weg te dromen. De combinatie van de klassieke inrichting met modern meubilair geeft extra sfeer aan deze bijzondere plek. Zie jij jezelf al zitten met een kopje koffie in de ruime woonkamer, na heerlijk geslapen te hebben in de knusse bedstede? 

Meer informatie