Wil je even lekker de deur uit en een frisse neus halen? Speciaal voor kinderen zijn er speelplekken zoals de natuurspeelplaats Avonturis en diverse kinderboerderijen. Daarnaast kunnen kinderen zich langs het water verwonderen aan de vele sleepboten die Maassluis rijk is! Ben je op zoek naar een leuke binnen activiteit? Ga dan naar het indoorpretpark, lekker zwemmen of op ontdekkingstocht in een musea. Bekijk ook onze uitagenda voor de leukste kinderevenementen- en activiteiten die georganiseerd worden in Maassluis. 

Kom lekker spelen in een van deze bijzondere speelplaatsen!

Speurtocht Maassluis: Doen jullie mee?

Ervaar Maassluis eens op een andere manier en doe een speurtocht in deze prachtige historische stad aan de Nieuwe Waterweg. Er is genoeg te beleven en een speurtocht is goed te combineren met een dagje uit. Met bijzondere highlights als de Sleepbotenhaven, het Douanehuisje en de Monstersche sluis heb je genoeg redenen om Maassluis te bezoeken. De speurtocht in Maassluis is in samenwerking met Heel Holland Speurt ontwikkeld.

Meer informatie

Lekker eten en drinken met zijn allen! - Gezellig samen ontbijten, lunchen of dineren? In Maassluis zijn er voldoende plekken waar kinderen zich voor, tijdens of na het eten uitstekend kunnen vermaken. Bekijk hier onze tips!

 • Ga mee varen!

  Met het hele gezin genieten op het water, wie wilt dat nou niet? Elke zaterdag in Maassluis kun je unieke vaartochten beleven die je niet wil missen!

  Meer informatie
  Ga mee varen!
 • Ontdek het theater

  Een theatervoorstelling, film, muziek of cabaret- in Theater Koningshof kan het allemaal. Voorstellingen voor het hele gezin!

  Bekijk de uitagenda
  Ontdek het theater