Ervaar Maassluis is de werknaam van Stichting Promotie Maassluis. Een onafhankelijke stichting die Maassluis met veel passie en liefde promoot! 

Stichting Promotie Maassluis

In het historische hoekpand Nieuwstraat 2 is de Stichting Promotie Maassluis gevestigd. De Stichting is de promotieorganisatie van de stad. Onze ambitie is om Maassluis zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor toeristen, bezoekers én (nieuwe) inwoners. Het toerisme is de afgelopen jaren toegenomen en Maassluis profileert zich steeds meer en meer als een stad die je moét bezoeken!

Meet the team!

Word vriend van Ervaar Maassluis!

Dankzij onze partners en het aantal groeiende ‘Vrienden van Ervaar Maassluis’ kan Stichting Promotie Maassluis zich hiervoor inzetten en een duidelijke bijdrage leveren aan de economie, de werkgelegenheid, het voorzieningenniveau en de leefbaarheid in onze stad Maassluis. Als tegenprestatie zorgen wij dat jouw bedrijf of organisatie goed gepromoot wordt. Er zijn diverse pakketten voor elk budget. Interesse? Neem dan contact op met onze Citymarketeer Annique. 

Nodig iedereen uit in Maassluis

Gebruik onze leuke uitnodigingskaarten om iets gezelligs te doen in Maassluis met jou vrienden of familie. Ervaar Maassluis op verschillende unieke manieren zoals op het water in de historische binnenstad of op de fiets.

Download de foto’s en nodig iedereen uit in Maassluis. Druk op de foto, vervolgens komt er een pop-up en kan je de uitnodiging opslaan. Je vindt de uitnodiging dan tussen jouw foto’s op je telefoon of computer.