Voor jong en oud is er van alles te beleven in deze mooie stad aan het water. Ga gezellig met jouw familie varen of winkelen in de Koningshoek. Lekker borrelen in de zon op het horecaplein of leer Maassluis beter kennen door middel van een Stadswandeling! 

Must sees van Maassluis die je niet mag missen!

Shop untill you drop!

Parkeren is in Maassluis overal gratis! Zo kun je onbezorgd heel de dag winkelen in het moderne Winkelcentrum Koningshoek of in het historisch Stadshart. De Koningshoek heeft meer dan zestig winkels op gebied van mode, lifestyle en beauty. Ook het Stadshart heeft een divers aanbod om lekker te kunnen winkelen! 

Ontdek winkelen in Maassluis

Maassluis Festival 2024

Maassluis Festival staat garant voor 2 topdagen! 

  • Vrijdag 5 juli: De perfecte mix van Disco, Boogie en 70-80-90’s muziek!
  • Zaterdag 6 juli: Dé Feestavond van Maassluis die je niet wilt missen! 

Bij welke dag ben jij aanwezig?

Meer informatie & tickets

De Maassluise podcast

Wil je tijdens het wandelen of fietsen meer te weten komen over Maassluis?  Dan hebben wij een leuke tip! De Maassluise podcast, de podcast waarin vader en zoon op zoek gaan naar al het bijzonders in en uit Maassluis. Zij gaan in gesprek met Sluizers, vertellen korte verhalen en behandelen de geschiedenis en toekomst van Maassluis.

 

Klik hier voor de podcast

Wij helpen je graag bij Ervaar Maassluis Info

Wij staan altijd voor jou klaar in ons infopunt. We hebben divers foldermateriaal en heel veel prachtige souvenirs om jouw dag in Maassluis onvergetelijk te maken. Wil je er echt een bijzondere dag van maken? Neem dan van tevoren contact met ons op en helpen jou met een heerlijke dag in Maassluis!

Contact