Voor jong en oud is er van alles te beleven in deze mooie stad aan het water. Ga gezellig met jouw familie varen of winkelen in de Koningshoek. Lekker borrelen in de zon op het horecaplein of leer Maassluis beter kennen door middel van een Stadswandeling! 

Must sees van Maassluis die je niet mag missen!

Shop untill you drop!

Parkeren is in Maassluis overal gratis! Zo kun je onbezorgd heel de dag winkelen in het moderne Winkelcentrum Koningshoek of in het historisch Stadshart. De Koningshoek heeft meer dan zestig winkels op gebied van mode, lifestyle en beauty. Ook het Stadshart heeft een divers aanbod om lekker te kunnen winkelen! 

Ontdek winkelen in Maassluis

Speurtocht Maassluis: Doen jullie mee?

Ervaar Maassluis eens op een andere manier en doe een speurtocht in deze prachtige historische stad aan de Nieuwe Waterweg. Er is genoeg te beleven en een speurtocht is goed te combineren met een dagje uit. Met bijzondere highlights als de Sleepbotenhaven, het Douanehuisje en de Monstersche sluis heb je genoeg redenen om Maassluis te bezoeken. De speurtocht in Maassluis is in samenwerking met Heel Holland Speurt ontwikkeld.

Meer informatie

Wij helpen je graag bij Ervaar Maassluis Info

Wij staan altijd voor jou klaar in ons infopunt. We hebben divers foldermateriaal en heel veel prachtige souvenirs om jouw dag in Maassluis onvergetelijk te maken. Wil je er echt een bijzondere dag van maken? Neem dan van tevoren contact met ons op en helpen jou met een heerlijke dag in Maassluis!

Contact