Ontdek Maassluis vanaf het water. Vaar mee met een van onze historische schepen, of ontdek de stad aan de hand van een enthousiaste stadsgids. Ervaar Maassluis op jouw manier!

Rondje Zoet & Zout

Een unieke maritieme belevenis door de regio. Ontdek Maassluis, Vlaardingen en Midden-Delfland via het zoete én zoute water op een dag!

Boek hier je tickets

Maassluis Vaart, elke zaterdag op avontuur! - Wanneer vaar jij mee?

Instapwandeling

Stadswandelingen

Wil jij Maassluis nóg beter leren kennen? Boek dan een geweldige wandeling door de stad! Er zijn diverse thema's waar je uit kunt kiezen, zoals maritiem, historie, Maarten 't Hart en Rondom de buitenkunst. De enthousiaste gidsen van de Historische Vereniging Maassluis vertellen je vol passie over Maassluis. De wandelingen duren +/- 1,5 uur en kosten €3,75 p.p. 

Vraag hier een stadswandeling aan

Bijzondere tochten en programma op maat

Je kan meevaren met de stoomsleper Furie of zeesleper Elbe. Dat zijn bijzondere tochten die buiten het reguliere vaarprogramma worden aangeboden. Je kan ook een historisch schip uit Maassluis exclusief huren voor je eigen gezelschap. Voor bijzondere tochten en programma’s op maat kan je contact opnemen met Ervaar Maassluis via: welkom@ervaarmaassluis.nl