Boek hier je tickts voor de leukste vaartochten en wandelingen uit Maassluis! Elke zaterdag tijdens het vaarseizoen kun je meevaren met de schepen uit de unieke sleepboothaven of met de trekschuit. Ook is er elke zaterdag een maritieme wandeling, hoe leuk? Kortom genoeg leuks te doen in deze historisch stad!

Maritiem genieten op Zeesleper Elbe!

Vaar zaterdag 20 augustus mee met Zeesleper Elbe richting Rotterdam. Een unieke vaartocht met een heerlijk welkomst hapje en drankje georganiseerd door Hotel Maassluis én sfeervolle live muziek aan boord! De vaartocht is van 15:00-18:00 uur. Vaar je mee? 

Boek hier je tickets

Maassluis Vaart, elke zaterdag op avontuur! - Ontdek maritiem Maassluis

Historische schepen on tour op zondag

Deze zomer gaan historische schepen van Sleepboothaven Maassluis en het Maritiem Museum Rotterdam ‘on tour’ en bezoeken ze elkaars thuishaven. Bij het Maritiem Museum Rotterdam, in de Leuvehaven, ontdek je unieke collectie historische schepen en kranen. Het ticket is een enkele reis naar Rotterdam. TIP: de terugreis is op eigengelegenheid maar met de metro ben je zó weer terug in Maassluis!

Zondag 21 augustus vaart Bergingsvaartuig Tonijn om 11:30 uur en de Dockyard om 14:00 uur naar Rotterdam.

Boek hier je tickets

Heerlijk wandelen in Maassluis! - Ontdek de mooie historische stad te voet

Bijzondere tochten en programma op maat

Je kan meevaren met de stoomsleper Furie of zeesleper Elbe. Dat zijn bijzondere tochten die buiten het reguliere vaarprogramma worden aangeboden. Je kan ook een historisch schip uit Maassluis exclusief huren voor je eigen gezelschap. Voor bijzondere tochten en programma’s op maat kan je contact opnemen met Ervaar Maassluis via: welkom@ervaarmaassluis.nl