Het succesvolle vaarseizoen van 2023 is afgesloten. Wil jij op de hoogte gebracht worden wanneer het vaarseizoen van 2024 start. Laat dan hier jouw gegevens achter. Je ontvangt een mail wanneer de ticketverkoop voor het nieuwe vaarseizoen van start gaat. 

Vaartocht Trekschuit De Goude Leeuwin

Tickets voor een vaartocht met de trekschuit staan online! Wil jij in het nieuwe vaarseizoen mee varen met de trekschuit? Koop dan snel je ticket.  

Boek hier je ticket

Stadswandelingen

Wil jij Maassluis nóg beter leren kennen? Boek dan een geweldige wandeling door de stad! Er zijn diverse thema's waar je uit kunt kiezen, zoals maritiem, historie, Maarten 't Hart en Rondom de buitenkunst. De enthousiaste gidsen van de Historische Vereniging Maassluis vertellen je vol passie over Maassluis. De wandelingen duren +/- 1,5 uur en kosten €3,75 p.p. 

Vraag hier een stadswandeling aan

Maassluis Vaart, elke zaterdag op avontuur! - vaarseizoen start vanaf mei 2024

Bijzondere tochten en programma op maat

Je kan meevaren met de stoomsleper Furie of zeesleper Elbe. Dat zijn bijzondere tochten die buiten het reguliere vaarprogramma worden aangeboden. Je kan ook een historisch schip uit Maassluis exclusief huren voor je eigen gezelschap. Voor bijzondere tochten en programma’s op maat kan je contact opnemen met Ervaar Maassluis via: welkom@ervaarmaassluis.nl