Lekker sportief op de fiets of gezellig aan de wandel: in Maassluis kom je heerlijk tot rust. De stad ligt aan de prachtige Waterweg waar je kan genieten van de bedrijvigheid op het water. Ook in de Boonerlucht is het heerlijk om te wandelen en fietsen. Of leer Maassluis beter kennen door een stadswandeling! 

Maritieme Wandeling

Onder begeleiding van een ervaren stadsgids kun je vanaf juli elke zaterdag een maritieme stadswandeling maken. Je wordt in zes kwartier door vier eeuwen ‘maritiem Maassluis’ meegenomen! De gids neemt je mee langs schepen, gebouwen, musea en bijzondere locaties. Deze interessante route is door de Historische Vereniging Maassluis voorbereid.

Koop hier je tickets

Top 3 wandelroutes

Wist je dat...

In heel de stad hangen op diverse plekken QR-codebordjes. Kom je zo’n leuk bordje tegen? Open jouw camera op je telefoon en scan de code. Je komt nu automatisch op de website van Ervaar Maassluis en ontdek het bijzondere verhaal over dat pand of die locatie! De Historische Vereniging Maassluis heeft de mooiste verhalen over de stad, zo leer je Maassluis nóg beter kennen! 

Bekijk alle locaties van de bordjes

Top 3 fietsroutes

Handige informatie voor onderweg