Maassluis is een prachtige historische en maritieme stad. Naast de unieke sleepboten, monumentale panden en vele bezienswaardigheden, leent Maassluis zich bij uitstek als knusse en gezellige winkelstad. Eén heel groot voordeel is dat je hier onbezorgd kunt winkelen, want parkeren is in heel Maassluis gratis. Bezoek Maassluis en ervaar het zelf! 

Winkelcentrum Koningshoek

Dit is hét overdekte winkelcentrum van de regio! Waarom? Het heeft meer dan zestig winkels op gebied van lifestyle, mode, beauty en gezondheid. Je kunt er genieten van de gezellige horeca. Er zijn diverse vers-specialisten met de lekkerste producten, maar ook drie grote supermarkten Je winkelt in stijl door de grote make-over die de Koningshoek heeft gekregen. Het winkelcentrum is goed te bereiken met het OV, want de metro en bus stoppen voor de deur. Ook met de auto is het ideaal want je kan hier gratis parkeren! 

Meer informatie

Historisch Stadshart

Niet vaak zullen plezierig winkelen en genieten van een historische omgeving zo harmonieus samengaan. Of het nu gaat om de gezellige Markt, met zomers zijn terrasjes en de fontein, de karakteristieke vlieten of de deels middeleeuwse Hoogstraat: je kunt er goed vertoeven en fijn shoppen! Het Stadshart kenmerkt zich door vele zelfstandige ondernemers. Je vindt er specialistische winkels met elk haar eigen unieke producten. Daarnaast is het Stadshart uitermate geschikt voor de dagelijkse boodschappen, kleding en luxeartikelen.

Ontdek hier alle winkels in het Stadshart

Kleine winkelcentra met hun eigen karakter

Wekelijkse markten

In Maassluis is er twee keer per week een markt. Op dinsdag bij Winkelcentrum Koningshoek op de parkeerplaats aan de Uiverlaan en op vrijdag op het Marelplein in Stadshart. Naast de heerlijke verse producten als kaas, vis, noten, stroopwafels en brood, worden er ook bloemen, kleding, tassen, bedden- en ondergoed aangeboden. 

 • Shop ook online!

  De leukste souvenirs van Maassluis koop je ook online. We hebben een divers aanbod in onze webshop, denk aan lekkere speciaal biertjes, Maassluise lekkernij, truien en prachtige skylines van de stad. 

  Bekijk onze webshop
  Shop ook online!
 • Eten en drinken

  Van al dat winkelen krijg je dorst! Gelukkig heeft Maassluis gezellige horeca om nog na te kunnen genieten van al dat winkelen. 

  Ontdek de Maassluise horeca
  Eten en drinken