Verken Maassluis

Maassluis koestert een geheim dat door steeds meer mensen wordt ontdekt en gewaardeerd: haar historische kern, de binnenstad. Niet vaak zullen plezierig winkelen en genieten van een historische omgeving zo harmonieus samengaan. Of het nu gaat om de gezellige Markt, met zomers haar terrasjes, de karakteristieke Vlieten of de deels middeleeuwse Hoogstraat: het is er goed toeven en plezierig winkelen. Het maakt ‘t het ideale beginpunt voor een bezoek aan Maassluis.

Begin bijvoorbeeld met een kopje koffie met de lekkerste tompouce van Nederland in een van de gezellige horeca gelegenheden. Op loopafstand vindt u de meeste historische en maritieme bezienswaardigheden, waar u het echte Maassluis leert kennen. Maakt u liever kennis met de mooie achtertuin van Maassluis, het natuurgebied ‘De Vlietlanden’? Reserveer dan een boottocht bij het rondvaartbedrijf. Op loop afstand vindt u het Toeristisch Informatie Centrum van Ervaar Maassluis, waar u naast veel extra informatie over Maassluis ook een fiets kan huren om de rest van de stad en haar omgeving te verkennen!

Wilt u een compleet dagje uit?

Ervaar Maassluis heeft een tiental arrangementen speciaal voor u samengesteld. Bijzondere activiteiten met speciale tarieven, voor elke leeftijd en elke smaak. Voldoende keus voor een heerlijk dagje uit in Maassluis!