Geniet van de feestdagen in Maassluis. Er is genoeg te doen in Maassluis om een onvergetelijke Kerst te beleven. Van een mooi concert tot een gezellig Winterfestijn in het Stadshart van Maassluis! 

Schaatsbaan

Van 8 t/m 31 december ligt er een heuse schaatsbaan op de markt. Kinderen kunnen zich vermaken op de ijsbaan.Terwijl de ouders een rondje door het Stadshart lopen. Geniet na het schaatsen van een heerlijk warm drankje bij 1 van de omliggende horeca gelegenheden.

Kerstmarkt

Op zaterdag 9 en zondag 10 december zullen er houten kramen staan met de leukste kerstartikelen, is het podium bij Wijnrestaurant Grand Cru beide dagen gevuld met koren en artiesten, kun je genieten van heerlijke wafels, poffertjes, gluhwein en warme chocomel én is er volop entertainment voor jong en oud. Zo kun je op het Bloemhof op de foto in een arrenslee en op het 'Marelplein' plaatsnemen in een carrousel. Je kunt zingende Dickensfiguren tegenkomen maar ook Olaf en Elsa, een kerstengel, Scroodge en een knuffelsneeuwpop.

Kerst evenementen in Maassluis

Culinair en feestelijk genieten

De Maassluise horeca heeft weer smakelijke kerstmenu's samengesteld om heerlijk te smullen tijdens de feestdagen. Ontdek hier alle Maassluise horeca en al het lekkers op hun website en/of social media. 

Ontdek hier onze geweldige horecazaken!