Op zaterdag 17 februari 2024 organiseert de Nederlandse Queen Fanclub in Theater Koningshof de Queendag 2024. Met (inter)nationale gasten, een tributeband, marktkramen en meer.

Oh, Mama Mia, Mama Mia! Ben jij een fan van Queen, dan mag je deze dag absoluut niet missen! De Nederlandse Queen FanClu…

Op zaterdag 17 februari 2024 organiseert de Nederlandse Queen Fanclub in Theater Koningshof de Queendag 2024. Met (inter)nationale gasten, een tributeband, marktkramen en meer.

Oh, Mama Mia, Mama Mia! Ben jij een fan van Queen, dan mag je deze dag absoluut niet missen! De Nederlandse Queen FanClub organiseert op zaterdag 17 februari de officiële ‘Queendag 2024’ (Dutch Queen Convention). Fans uit Nederland en andere Europese landen komen samen om naar de muziek en verhalen over Freddie, Brian, John en Roger te luisteren. Te gast is onder meer oud-Queen bassist Doug Bogie en er zullen nog twee a drie (inter)nationale gasten met een Queen-link aanwezig zijn om geïnterviewd te worden. Uiteraard kun je ze zelf ook vragen stellen en wellicht zelfs met ze op de foto gaan. Je kunt je Queen-verzameling op meerdere manieren uitbreiden: koop Queen-artikelen bij de marktkramen, doe mee met de loterij waarbij je Queen-items kunt winnen of bied mee bij de veiling! Zowel ’s middags als ’s avonds zijn er optredens o.a. van een van de Top 3 Queen tribute bands van Nederland.

De dag start om 11.00 uur en eindigt om ca. 22.00 uur. Na afloop van de dag is er nog een afterparty tot 01.00 uur! 

Buffet

Je kunt bij jouw ticket het Buffet Koningshof boeken à € 21,50 p.p. Dieetwensen (vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, etc.) en allergieën kun je mailen naar queendag2024@gmail.com. Vermeld in je mail duidelijk de naam/namen om wie het gaat. Dit buffet is alleen vooraf te boeken!

Uniek Queendag T-shirt

Bestel het unieke ‘Queendag 2024’ T-shirt voor slechts € 30. Alle maten beschikbaar. Dit shirt kan alleen vooraf worden besteld en tot en met 15 december. Mail naar: queendag2024@gmail.com.

Kinderen!

Kinderen tot 7 jaar hebben gratis toegang. Mail naar queendag2024@gmail.com indien je een kind/kinderen onder de 7 jaar wilt meenemen.

Doneer!

Steun ons en doneer aan het einde van het bestelproces een extra bedrag.

Let op! In tegenstelling tot het vermelde in de algemene voorwaarden van Theater Koningshof kent dit evenement geen restitutie in welke vorm dan ook.

Wanneer

Locatie