Informatiepunt Maassluis

Gisteren was de dag dat het nieuwe Informatiepunt Maassluis officieel werd geopend, hier kan men informatie kan krijgen over alles wat er te doen is in Maassluis en over het wonen en werken/ondernemen in Maassluis.
Ook hier een belangrijke mijlpaal.

Essentieel is de ontvangst van bezoekers aan Maassluis. Gedegen gastheerschap op een centraal gelegen en aantrekkelijke locatie zorgt ervoor dat een bezoek aan Maassluis een prettige ervaring en belevenis is. Dat is wat de ambitie is van Maassluis. Bezoekers een ultieme ervaring te laten beleven, zodat zij graag weer terugkomen of langer willen verblijven en meer besteden. Een informatiecentrum is in dit proces onontbeerlijk. Zeker nu we een duidelijke toename zien van het aantal potentiele bezoekers die na het kijken van de intocht van sinterklaas op TV nieuwsgierig zijn geworden naar Maassluis en graag een kijkje willen nemen in Maassluis.

Daarom werd met ingang van 20 mei 2017 gestart met een nieuw Informatiepunt in Maassluis in de Nieuwstraat 2 te Maassluis.

20 mei ging het nieuwe Informatiepunt Maassluis (Ipunt) open voor publiek. Het Informatiepunt is het fysieke informatiepunt van waaruit bezoekers, inwoners en bedrijven informatie kunnen krijgen over alles wat Maassluis te bieden heeft. De drie takken (wonen, werken-ondernemen en recreëren) zijn de informatie ‘domeinen’ die in het Informatiepunt aanwezig zijn.

Het uitgangspunt hierbij is dat in het Informatiepunt alle informatie is te vinden van andere ‘gewenste’ voorzieningen uit de stad zoals bewonersinformatie, ondernemersinformatie, informatie over recreëren, de Historische Vereniging Maassluis, de bibliotheek, het theater etc). Vanuit deze brede gedachte zal Marketing Maassluis frequent en geregeld het initiatief nemen voor samenwerking en krachten bundelen. Niet voor niet is de Historische Vereniging Maassluis (HVM) partner in het nieuwe Informatiepunt. De HVM zal met ingang van 20 mei haar stadswandelingen verzorgen vanuit het nieuwe Informatiepunt. Tevens wordt een bioscoop ingericht waar bezoekers films over Maassluis kunnen volgen voordat zij starten aan een stadswandeling.

Het Informatiepunt Maassluis kent de volgende openingstijden:

Maandag: 12.00 uur – 16.00 uur

Dinsdag: 10.00 uur – 16.00 uur

Woensdag: 10.00 uur – 16.00 uur

Donderdag: 10.00 uur – 16.00 uur

Vrijdag: 10.00 uur – 16.00 uur

Zaterdag: 10.00 uur – 16.00 uur

Zondag: 12.00 uur – 16.00 uur

Voor de bemensing van het nieuwe Informatiepunt wordt gebruik gemaakt van vrijwilligers als gastvrouwen en gastheren uit Maassluis.

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *