Wielerronde van Maassluis

Dit jaar staat de Wielerronde van Maassluis  al weer voor de derde keer in juni op de wielerkalender. De organiserende wielervereniging De Coureur is blij dat de gemeente Maassluis ieder jaar weer bereid is om zijn volle medewerking te verlenen de wielerronde in stand te houden. Want dit jaar gaat het alweer om de 54e editie en op de erelijst staan dan ook een hele serie nationale toppers van weleer: Manus Brinkman, Rudie Liebrechts , Wim Bravenboer, Jan Hordijk, Herman Snoeijink , Peter Damen , Theo Hogervorst , Ad Prinsen, Gerrit Pronk, René den Boer, Mario van Baarle, Axel Hermans, Jaco Tettelaar, Ronald van de Tang, Wilco Zuijderwijk, Rob Sienders en Tom Cordes.

Voor beide categorieën hebben zich al zo’n 60 deelnemers ingeschreven. De Amateurs en Junioren staat op het loodzware parcours een afstand van 60 km te wachten. Naast de plaatselijke en regio kanshebbers Ruben van Savooijen (Maassluis), Jaco van Beusichem (Hoek van Holland) en Jardi van der Lee (Schiedam) komen er veel renners aan de start die regelmatig met de zege naar huis gaan zoals Marco Kuijvenhoven, Nils van der Kooij en Robbert Schaap.

Voor de Amateurs en Junioren starten de Sportklasse en Masters om 19:00 uur voor 40 km. Renners uit de regio zijn Raymond Greep en Casper van der Marel uit Maasland, Martijn van Gemerden (Vlaardingen). Kanshebbers voor de overwinning zijn verder Brian Burggraaf, Martijn Harteloh, Bob Jonkheer, Wouter Roos en André van Reek.

Programma:

Dinsdag 19 juni – 54e Wielerronde van Maassluis:

  • 19:00 Sportklasse/Masters 40+
  • 20:15 Amateurs/Junioren

Start/Finish: Keucheniusstraat

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.