Voorjaarsfair

Algemeen:
Op zaterdag 20 mei vindt voor de 6e keer de Voorjaarsfair plaats in het Stadshart van Maassluis.
Lokale winkeliers van het Stadshart profileren zich die dag met artikelen gericht op het zomerseizoen. De kades langs de vlieten staat vol met kramen, ook van ondernemers uit de nabije omgeving. Dit jaar is de schoolbus annex foodtruck van het Lentiz college ook van de partij.

In de Noordvliet kun je ook lopen over het water in de aquaroller!  In de Zuidvliet kunnen jonge kinderen zelf varen in de Aquabootjes.

Het Jazz circus zal de Voorjaarsfair omlijsten met gezellige muziek die zich verplaatst door het Stadshart. Op de Noordvliet zorgt een DJ voor heerlijke lounge vibes.
Tijd: 10.00 – 17.00 uur.

Kinderactiviteiten:
Op het grasveld achter gebouw De Vliet hebben we dit jaar een heus kindercircus waar je circus kunt oefenen, een springkussen, suikerspinnen en een kinderboerderij dus de kids kunnen zich weer heerlijk uitleven.

Markt:
De markt is gevuld met kramen gericht op eten en drinken. Lekkere hapjes om mee te nemen of gelijk op te eten.
De Voorjaarsfair duurt tot 17.00 uur, maar op de markt gaat het feest nog even door! Tussen 17.00 en 20.00 uur is er live muziek en zal het heerlijk toeven zijn op een van onze terrassen. Het belooft weer een hele leuke en gezellige dag te worden in het historische Stadshart van Maassluis!

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *