Vaderdag in Koningshoek

Vaderdag vier je samen met jouw vader in Koningshoek! Op zaterdag 16 juni kun je van 11:00 tot 17:00 uur VR-Racen en van 12:30 tot 15:30 uur quadrijden! Wil jij jouw vader een onvergetelijke dag bezorgen?

Win een Race Experience voor je vader

Goed nieuws! Je kunt namelijk kansmaken op een geweldige “Race Experience” inclusief Vaderdag Verwenpakket beschikbaar gesteld door Gall&Gall! Laat vanaf 1 juni tot 10 juni op de Facebookpagina van Koningshoek weten waarom jouw (schoon)vader, man, opa, (schoon)zoon, neef, oom of vriend dit verdient! Op 11 juniwordt de winnaar getrokken en bekendgemaakt. De winnaar dient op zaterdag 16 juni aanwezig te zijn om de prijs in ontvangst te nemen!

VR-Racen

Ook als je niet wint, kun je deelnemen aan de “Race Experience”! Er zijn namelijk nog een aantal plekker over. Meld je op 16 juni aan op het leesplein en doe mee! Wees er snel bij want vol = vol. Tijdens een virtual race zit je in een bewegende race simulator met VR bril die jouw de ervaring geeft om met gierende banden over het circuit te racen! Hoe gaaf is dat?

Gratis kinderquad rijden

Op zaterdag 16 juni vindt op het grasveld bij de Hoogvliet/Uiverlaan gratis kinderquad rijden plaats. Je kunt tussen 12:30 en 15:30 uur gratis een rondje rijden. Er is ook een quad voor volwassenen. Zo kunnen vader en kind samen een rondje maken! Het kinderquad rijden wordt mogelijk gemaakt door Van Dijk Maasland, de aannemer die momenteel de parkeerterreinen rond de Koningshoek herinricht in opdracht van de gemeente Maassluis.