Opening informatiepunt Maassluis

Opening Informatiepunt Maassluis

Op zaterdag 20 mei 2017 gaat het nieuwe Informatiepunt Maassluis open voor publiek en 11 mei zal het oude Informatiepunt Maassluis worden gesloten. Wonen, werken/ondernemen en recreëren zijn de ‘informatie-domeinen’ die in het Informatiepunt aanwezig zijn.

Uitgangspunt van het Informatiepunt is dat alle informatie over de verschillende voorzieningen uit de stad zoals bewonersinformatie, ondernemersinformatie, informatie over recreëren, de Historische Vereniging Maassluis, de bibliotheek, het theater etc. op deze locatie is terug te vinden. Vanuit deze brede gedachte zal Marketing Maassluis geregeld het initiatief nemen voor samenwerking om zo de krachten bundelen.

Het Informatiepunt Maassluis is vanaf 20 mei dagelijks van 10.00 uur – 16.00 uur geopend, met uitzondering van zondag en maandag, dan is het Informatiepunt Maassluis geopend vanaf 12.00 uur. In het nieuwe Informatiepunt zullen vrijwilligers als gastvrouwen en gastheren uit Maassluis werkzaam zijn.

 

Informatiepunt Maassluis open voor publiek

Op zaterdag 20 mei 2017 gaat het nieuwe Informatiepunt Maassluis open voor publiek. Wonen, werken/ondernemen en recreëren zijn de ‘informatie-domeinen’ die in het Informatiepunt aanwezig zijn. Uitgangspunt van Informatiepunt Maassluis is dat alle informatie over de verschillende voorzieningen uit de stad zoals bewonersinformatie, ondernemersinformatie, informatie over recreëren, de Historische Vereniging Maassluis, de bibliotheek, het theater et cetera op deze locatie is terug te vinden.

Win gratis toegang

De eerste vijf bezoekers die zaterdag het Informatiepunt Maassluis bezoeken ontvangen voor twee personen gratis toegang tot een Stap uit je Stad uitje naar keuze. Zie voor alle mogelijkheden www.stapuitjestad.nl. Het Stad-weekend wordt georganiseerd op zaterdag 17 en zondag 18 juni.

Onthulling naam

Zaterdagmiddag om 12.00 uur zal burgmeester Haan de nieuwe naam van het informatiepunt officieel onthullen. U bent van harte uitgenodigd om bij deze onthulling aanwezig te zijn.

Openingstijden

Informatiepunt Maassluis is vanaf 20 mei 2017 dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur geopend, met uitzondering van zondag en maandag dan is Informatiepunt Maassluis geopend vanaf 12.00 uur. In het nieuwe informatiepunt zijn vrijwilligers uit Maassluis als gastvrouwen en gastheren werkzaam.

Historische Vereniging Maassluis

De Historische Vereniging Maassluis (HVM) is partner van het nieuwe Informatiepunt. De HVM gaat met ingang van zaterdag 20 mei haar stadswandelingen verzorgen vanuit het nieuwe Informatiepunt. Tevens wordt een bioscoop ingericht waar bezoekers films over Maassluis kunnen kijken voordat zij met een stadswandeling beginnen.

Symbolische opening

Burgemeester Haan en Leny Muchall hebben donderdag 11 mei 2017 gezamenlijk de deur van het Maassluis Punt symbolisch gesloten om vervolgens het nieuwe Informatiepunt Maassluis aan de Nieuwstraat 2 te openen.

Meer informatie over Maassluis?

Kijk dan op www.ervaarmaassluis.nl, www.facebook.com/ErvaarMaassluis.nl of neem contact op met citymarketeer Wendy Hofman, citymarketeer@ervaarmaassluis.nl

  Get Directions

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *