Gek van gamen of programmeren?

Kom naar de Maakplaats!

RC3 gaming

Via RC3 Gaming wordt er maandelijks gegamed op maar liefst 11 locaties, waaronder onder anderen bibliotheken, jongeren welzijnsorganisaties en onderwijsinstellingen. Met hun activiteiten proberen ze jong en oud met elkaar te verbinden, het gamen heeft een sociale insteek. Waarbij ze jongeren in contact te brengen met elkaar om een passie te delen én elkaar helpen om vaardigheden te verbeteren.

In Maassluis starten wij met deze gamemiddagen i.s.m. RC3! De eerste keer is in de herfstvakantie, op woensdag 18 oktober van 15.00-17.00 uur, in de Bieb in Maassluis. R3c Gaming gaat met jou gamen op de WiiU, Nintendo Switch en/of Playstation 4. Weet je niet hoe een game werkt? Het team van R3C Gaming leggen het je uit. Na oktober is er iedere maand een game-middag in de Bieb. De eerstvolgende zijn op 15 november en 20 december en zijn voor kinderen van 8-12 jaar. Heb je als ouder/begeleider vragen stellen over gamen, dan is dat deze middag ook mogelijk.

 

Al onze jeugdactiviteiten zijn gratis, ook voor niet-leden! Wil je meer informatie, kijk op onze website www.debibliotheekmm.nl of bel T0105925211.

  Get Directions